Het gerenommeerde internationale zakenblad Forbes Magazine heeft bekend gemaakt dat Buck Consultants International staat op haar 2021-lijst van beste adviesbureaus in Amerika. Op basis van beoordelingen door opdrachtgevers en collega-adviesbureaus is een lijst van 230 adviesbureaus samengesteld, waarbij Buck Consultants International één van de 3 Nederlandse adviesbureaus is.

Drs. René Buck, directeur Buck Consultants International, is verheugd: “Elke dag ondersteunen wij bedrijven en overheden met onafhankelijk, deskundig en helder advies. Dan is zo’n erkenning van Forbes – nu al voor de derde keer op rij – een reden om trots te zijn. Want elke keer moet de kwaliteit van onze adviezen hoog zijn. De analyses van Forbes zijn immers vooral gebaseerd op oordelen van klanten, die de toegevoegde waarde van onze adviezen en de behaalde resultaten blijkbaar erg waarderen. Het is een enorm compliment voor al onze medewerkers of ze nu vanuit onze kantoren in Nijmegen en Den Haag werken of vanuit onze vestigingen in Atlanta, Californië, Singapore of Shanghai”.

Ondersteund door het marketing onderzoeksbureau Statista stelt Forbes een lijst samen door bij bedrijven meer dan 1.000 leidinggevenden te interviewen en daarnaast 7.500 partners en leidinggevenden van management adviesbureaus. In totaal werden 230 bedrijven het meest aanbevolen, waarvan 24 uit Europa, waaronder 3 uit Nederland. Naast Buck Consultants International zijn dat Arcadis en BearingPoint.

 

Meer weten over dit item?

Ontvang nieuws van BCI