Nieuws

Campussen en science parks trekken steeds meer bedrijven en zorgen voor 5.700 extra arbeidsplaatsen in drie-en-half jaar

De werkgelegenheid bij bedrijven op de 17 al langer bestaande campussen en science parks in Nederland is in de periode medio 2014 – begin 2018 gegroeid met 5.700 arbeidsplaatsen (+ 22%) tot nu in totaal 47.000 arbeidsplaatsen. 

Lees meer

Is de aanpak van Eindhoven emissievrije zone ook relevant voor andere gemeentes?

Dieselgate, de angst voor een wildgroei aan milieuzones, bijvoorbeeld zoals in Duitsland, de introductie van zelfrijdende voertuigen, nieuwe mobiliteitsdiensten en truck platooning. Wat moet een gemeente met deze ontwikkelingen?

Lees meer

Buck Consultants International wint prijs voor het beste logistieke adviesbureau in Azië

Adviesbureau Buck Consultants International is door wereldwijd opererende bedrijven in de biopharma en medisch-technologische sector, die in Azië actief zijn, gekozen als beste Supply Chain adviesbureau. 

Lees meer

Harde Brexit is voor niemand voordelig

Tijdens het Brexit-seminar van Nieuwsblad Transport presenteerde René Buck, directeur van logistiek en economisch adviesbureau Buck Consultants International, een handzaam overzicht van de verwachte gevolgen van een harde Brexit.

Lees meer

The Potential Impacts of Brexit and How to Respond - White Paper published

In June 2016, the British people decided in a referendum that the United Kingdom should leave the European Union. More than a year later that is one of the very few facts which is still undisputed: the UK government proceeds with this Brexit.

Lees meer

Smart Logistics: regio's en bedrijfsleven samen aan de slag

Hoe houden we Nederland op de lange termijn bereikbaar, duurzaam en veilig en zetten we daarvoor nu al de juiste stappen? Zowel overheden als bedrijven zoeken naar innovatieve antwoorden, want voor nieuwe infrastructuur is maar beperkt ruimte.

Lees meer

Agenda

07

Nov

Vakbeurs Transport & Logistics 7 november 2018 in Rotterdam

Tijdens deze beurs geeft Kees Verweij, partner van Buck Consultants International een seminar over de volgende onderwerpen:

  • De Supply Chain Collaboration Tool: samenwerken met uw

07

Nov

ICT & Logistiek 7 en 8 November 2018 In Jaarbeurs Utrecht

Buck Consultants International staat samen met de partners van kennisvereniging IMCC op stand 01B010 op de ICT & Logistiek beurs. ICT & Logistiek is het jaarlijkse event waar u inspiratie e

Ontvang nieuws over BCI