Nieuws

Groot-Rijnmond heeft het meest krachtige regionale logistieke ecosysteem

Nieuw onderzoek van Buck Consultants International heeft de volgende top 10 van regio’s in Nederland opgeleverd met het meest krachtige en veelzijdige Logistieke Ecosysteem.

Lees meer

Met de Vitaliteitsindex voor werklocaties méér toekomst

De door BCI ontwikkelde vitaliteitsindex combineert verschillende databases en genereert per werklocatie een factsheet met 70 indicatoren. Dit geeft gemeenten en provincies beter inzicht op wat er speelt en biedt een stevige basis voor het invullen van de bredere maatschappelijke opgaven.

Lees meer

Invoering Zero Emissie zone kansrijk

De aanscherping van een milieuzone richting een Zero Emissie (ZE) zone leidt tot een kansrijke publieke business case. Dit komt doordat de luchtkwaliteit- en klimaatbaten door verminderde uitstoot van schadelijke stoffen en broeikasgassen groter zijn dan de investeringskosten voor de gemeente.

Lees meer

BCI geeft mening in hotspot podcast

Hoe belangrijk is de haven van Rotterdam voor de Nederlandse logistieke hot spots? Uiteraard is dat groot, want dagelijks wordt de inhoud van containers in de bijna 2.000 distributiecentra in ons land verwerkt om zo bij de Europese klant terecht te komen.

Lees meer

Forbes Magazine: Buck Consultants International behoort bij de beste adviesbureaus

Het adviesbureau Buck Consultants International staat op de Forbes 2019 lijst van beste adviesbureaus in Amerika. Gisteren heeft het prestigieuze business magazine Forbes zijn jaarlijkse lijst met beste adviesbureaus bekendgemaakt. Het in Nijmegen gevestigde economisch-, locatie- en supply chain adviesbureau Buck Consultants International is één van de geselecteerde top-adviesbureaus.

Lees meer

BCI wint prijs in Flevoland met Smart Logistics initiatief

Buck Consultants International heeft de prijsvraag voor het meest innovatieve logistieke idee voor Flevoland gewonnen met een projectvoorstel voor een Flevoland Logistic Control Tower. Doel: efficiënter en duurzamer containertransport door het delen van data.

Lees meer

Agenda

Brabant Vastgoed 2019

12 juni 2019

De aandacht van beleggers voor de woning- en kantorenmarkt in Brabant neemt toe. Samen met gemeenten, beleggers en ontwikkelaars staan vastgoedkansen, o.a. de Spoorzones, centraal.

Lees meer

Ontvang nieuws van BCI