Nieuws

Steeds meer dienstverlenende bedrijven verplaatsen hun kantoor/ met name steden in trek

Verplaatsingen van kantoren van en naar de 30 grootste gemeenten nemen toe blijkt uit onderzoek van Buck Consultants International.

Lees meer

Verenigd Koninkrijk verliest 100.000 nieuwe banen van buitenlandse bedrijven in een no deal harde Brexit-situatie

Resultaten van een analyse van Buck Consultants International van de toekomstige aantrekkelijkheid van het Verenigd Koninkrijk in het geval dat de discussies volgende week in het Britse parlement resulteren in een no-deal harde Brexit.

Lees meer

‘Vastgoedsector profiteert het meest van harde Brexit’

Met het uitstel van de stemming in het Britse parlement over het Brexit-voorstel van premier Theresa May, lijkt een harde Brexit dichterbij te komen. ‘Goed voor de vastgoedsector’, reageert directeur René Buck van Buck Consultants International.

Lees meer

Zuid Koreanen willen groot dc bouwen op de Tweede Maasvlakte

De havenautoriteiten van de grootste Koreaanse zeehaven Busan en de grootste Europese zeehaven Rotterdam gaan samenwerken. De Busan Port Authority gaat op de Maasvlakte een nieuw groot warehouse ontwikkelen.

Lees meer

Vastgoedoplossingen voor efficiënte stedelijke distributie

Het bijeenbrengen van logistieke concepten, logistiek vastgoed en smart mobility-toepassingen kan de oplossing gaan bieden voor efficiënte stedelijke distributie. Niet alleen voor de reguliere bevoorrading van winkels, maar ook in toenemende mate ook naar individuele consumenten, die via internet bestelde zendingen thuis willen hebben afgeleverd.

Lees meer

Optimaliseer transportplanning met Big Data .... van overheden

Dagelijkse uitdaging bij transportplanning: hoe kunnen afnemers tijdig worden beleverd als de files steeds langer en onvoorspelbaarder worden? Oplossing: gebruik eigen data én de data van overheden.

Lees meer

Ontvang nieuws van BCI