Nieuws

Ontkoppeling met China/Azië versnelt –West-Europa profiteert óók van reshoring

Steeds meer bedrijven verplaatsen fabrieken van China en Azië naar Europa en de VS. De helft van grote internationale bedrijven heeft dit al gedaan en nog eens de helft van de restgroep gaat dat de komende 3 jaren doen. Dat blijkt uit een onderzoek waarin zo’n 150 supply chain leiders van Europese en Amerikaanse bedrijven participeerden.

Lees meer

Herontwikkeling van verouderde bedrijfslocaties voor logistieke activiteiten nader onderzocht

Een uniek consortium van 15 logistieke vastgoedpartijen heeft adviesbureau Buck Consultants International in de arm genomen om een verdiepend onderzoek uit te voeren naar de herontwikkelingsmogelijkheden van verouderde bedrijfslocaties (zogenaamde brownfields) voor toekomst-bestendige logistiek.

Lees meer

Vier nieuwe consultants aan de slag

Deze week zijn bij Buck Consultants International (BCI) vier nieuwe medewerkers gestart. “Met deze nieuwe collega’s bouwen we ons succesvolle wervingsbeleid verder uit. De vier collega’s vormen een geweldige diverse mix qua inhoudelijke achtergrond, ervaring, geslacht en nationaliteit”, aldus een enthousiaste Elise Gerritsen

Lees meer

Forbes Magazine: Buck Consultants International bij beste adviesbureaus wereldwijd 2023

Forbes heeft voor de tweede keer een lijst opgesteld van beste adviesbureaus die in minimaal drie regio’s van de wereld actief zijn. De basis van het overzicht van in totaal 230 adviesbureaus wordt gevormd door beoordelingen van internationale bedrijven en collega-adviesbureaus. Vorig jaar stond BCI ook al op deze lijst; dit jaar staan 4 Nederlandse adviesbureaus in het Forbes overzicht.

Lees meer

Buck Consultants International lanceert ‘DE-5’ Proprietary Framework for Value Chain Management

Voor bedrijven die hun strategie willen herzien heeft Buck Consultants International een aanpak ontwikkeld ‘DE-5' Proprietary Framework for Value Chain Management. Een van de meest bekende financiële en economische media Bloomberg besteedt hier vandaag aandacht aan.

Lees meer

Herontwikkeling verouderde bedrijfslocaties levert substantiële voordelen op voor bedrijven en overheden

Herontwikkeling van verouderde zones op bedrijventerreinen naar moderne gebouwen voor met name logistiek vindt vaker dan gedacht en ook succesvol plaats. De intensiteit van het ruimtegebruik neemt met 84% toe; de werkgelegenheid verzevenvoudigt en verouderde gebouwen op vervuilde terreinen worden vervangen door toekomstbestendige en duurzame logistieke gebouwen.

Deze conclusies trekt het adviesbureau Buck Consultants International (BCI) uit een eerste verkenning van een 20-tal herontwikkelingsprojecten in West- en Zuid-Nederland.

Lees meer

Agenda

Aan de slag met kansen & uitdagingen Logistiek Vastgoed

26 september 2023

Op 26 september organiseert Spryg de 8e editie van het drukbezochte jaarevent Logistiek Vastgoed NL. Is er in Nederland nog plek voor logistiek vastgoed? Wat is de impact van de grootschalige ruimtelijke opgave, de verduurzamingsopgave en het stikstofprobleem op logistieke vastgoedontwikkelingen? René Buck, directeur Buck Consultants International, trapt deze 8e editie af en gaat nader in op de laatste trends en actuele ontwikkelingen.

Lees meer

Ontvang nieuws van BCI