Nieuws

Inzet van big data bij advies over ruimtegebruik en werklocaties

De analyses van daadwerkelijk ruimtegebruik van bedrijven was jarenlang gebaseerd op oude ruimtecoëfficiënten (voor elke bedrijfstak aantal m2 per werknemer). Door een nieuwe innovatieve koppeling van databestanden kan Buck Consultants International nu veel beter inzicht verschaffen in het ruimtegebruik van bedrijven.

Lees meer

Nieuw distributiecentrum van Cooper Surgical naar Venlo

Het Amerikaanse medisch technologische bedrijf Cooper Surgical verhuist haar Europese distributiecentrum van Denemarken naar Venlo. Op termijn gaan er in totaal 25 mensen werken in een duurzaam gebouw van 6000 m2.

Lees meer

Campussen en science parks trekken steeds meer bedrijven en zorgen voor 5.700 extra arbeidsplaatsen in drie-en-half jaar

De werkgelegenheid bij bedrijven op de 17 al langer bestaande campussen en science parks in Nederland is in de periode medio 2014 – begin 2018 gegroeid met 5.700 arbeidsplaatsen (+ 22%) tot nu in totaal 47.000 arbeidsplaatsen. 

Lees meer

Is de aanpak van Eindhoven emissievrije zone ook relevant voor andere gemeentes?

Dieselgate, de angst voor een wildgroei aan milieuzones, bijvoorbeeld zoals in Duitsland, de introductie van zelfrijdende voertuigen, nieuwe mobiliteitsdiensten en truck platooning. Wat moet een gemeente met deze ontwikkelingen?

Lees meer

Bedrijventerreinen als energietransitiehubs

Bedrijventerreinen zijn de energietransitiehubs van de toekomst. De doelstellingen van de nationale energie- en klimaatakkoorden en de internationale klimaatafspraken kunnen niet alleen met het besparen van energie worden gehaald. Er zal naast windparken op zee ook substantieel duurzame energie ‘op het land’ moeten worden opgewekt en gedistribueerd.

Lees meer

Buck Consultants International wint prijs voor het beste logistieke adviesbureau in Azië

Adviesbureau Buck Consultants International is door wereldwijd opererende bedrijven in de biopharma en medisch-technologische sector, die in Azië actief zijn, gekozen als beste Supply Chain adviesbureau. 

Lees meer

Ontvang nieuws over BCI