Deze week zijn bij Buck Consultants International (BCI) vier nieuwe medewerkers gestart. “Met deze nieuwe collega’s bouwen we on succesvolle wervingsbeleid verder uit.

De vier collega’s vormen een geweldige diverse mix qua inhoudelijke achtergrond, ervaring, geslacht en nationaliteit”, aldus een enthousiaste Elise Gerritsen, in het management team van BCI verantwoordelijk voor Strategie & HR. “Zij kiezen voor BCI vanwege de aard van onze onderzoeks- en adviesprojecten, de variëteit aan opdrachtgevers in binnen- en buitenland een geweldig leuk team én de ontwikkelingsmogelijkheden binnen ons bureau”.

De nieuwe medewerkers werken vanuit de BCI-kantoren in Nijmegen en Den Haag.

Franziska Scheuermann werkte voor o.a. Swiss Life (Frankfurt), Greystar (Den Haag), JLL (London) en tot voor kort in het corporate development team bij CBRE IM. Bij BCI gaat Franziska zich bezighouden met vastgoed- en locatiekeuzevraagstukken. Aan haar opleiding Architectuur en Real Estate aan de universiteiten in Wenen en Delft voegt Franziska binnenkort een Executive MBA toe van de Rotterdam School of Management.

Pinar Takmaz rondde de opleiding Economische Geografie aan de Universiteit van Utrecht af en werkte bij de gemeente Waddinxveen. Ruimtelijke economie en werklocaties worden bij BCI haar belangrijkste taakvelden.

De passie van Marko Coric is locatiekeuze van bedrijven en technologie-clustervorming. Dan zit hij bij BCI goed, nu hij zijn studie Economische Geografie in Utrecht heeft afgerond.

Na de opleiding Logistiek & Supply Chain aan de Hogeschool Fontys komt Omid Sadeghikhameneh het sterk groeiende Supply Chain team versterken.

Buitenland

Ook in het buitenland groeit BCI verder. Gerritsen: “We hebben in de afgelopen maanden een senior-medewerker voor ons supply chain-team in Singapore aangenomen en hebben een vestiging in Texas geopend. Het feit dat Forbes Magazine vorige week BCI wederom op haar lijst van World’s Best Management Consulting Firms heeft opgenomen onderstreept onze reputatie en dat helpt zeker bij verdere uitbreidingen”.

Meer informatie: Elise Gerritsen

E-mail: elise.gerritsen@bciglobal.com

Mobiel : 06 538 17743

Ontvang nieuws van BCI