Het gerenommeerde internationale zakenblad Forbes Magazine heeft bekend gemaakt dat het economisch, logistiek en vastgoedadviesbureau Buck Consultants International behoort tot de beste adviesbureaus ter wereld. Forbes heeft voor de eerste keer een lijst opgesteld van beste adviesbureaus die in minimaal drie regio’s van de wereld actief zijn. De basis van het overzicht van de in totaal 230 adviesbureaus wordt gevormd door beoordelingen van inter-nationale bedrijven en collega-adviesbureaus.

Drs. René Buck, directeur van Buck Consultants International is verheugd en trots “Een dergelijke erkenning is natuurlijk fantastisch en een geweldig compliment voor al onze medewerkers in Nederland, Europa, de Verenigde Staten en Azië. Forbes maakte al eerder regionale overzichten, maar dit is de eerste keer dat zij dat wereldwijd doen. We zijn onze opdrachtgevers enorm dankbaar, want zij waarderen de onderbouwing, de toegevoegde waarde en helderheid van onze onderzoeken en adviezen zodanig dat ze ons aanbevelen bij andere bedrijven”.

Marcel Michon, Managing Partner bij Buck Consultants International zegt: “Bij het zoeken naar oplossingen voor maatschappelijke opgaven en transities proberen we altijd bedrijven er actief bij te betrekken. Zo’n erkenning door Forbes Magazine verhoogt onze geloofwaardigheid als deskundige en onafhankelijke adviseur, waardoor oplossingen kunnen worden versneld. Of het nu om ruimte voor bedrijven, vastgoed- en gebiedsontwikkelingen, innovatiecampussen, logistieke vraagstukken of energietransities gaat”.

Ondersteund door het marketing onderzoeksbureau Statista stelt Forbes jaarlijks regionale en nationale lijsten samen op basis van duizenden interviews met leidinggevenden bij internationale bedrijven en directies van mangement adviesbureaus.

Op de lijst van World’s Best Management Consulting Firms 2022 staan in totaal 4 Nederlandse adviesbureaus: Arcadis, KPMG, Bearing Point en Buck Consultants International.

 

Meer weten over dit item?

Ontvang nieuws van BCI