Arjen Donkersloot

Senior Consultant

Kerkenbos 10-31
6501 BL Nijmegen, Nederland

Arjen Donkersloot werkt sinds 2007 als senior adviseur en project- en programmamanager voor Buck Consultants International. Hij heeft in de afgelopen jaren vanuit het perspectief van zowel de overheid als het bedrijfsleven, ruime ervaring opgedaan met het adviseren in (en managen van) publiek-private samenwerkingsprojecten op het terrein van energietransitie, gebiedsontwikkeling, regionale economie, infrastructuur en luchthavens. Arjen heeft een ‘publiek-privaat ondernemerschap’ ontwikkeld, waarbij hij samen met betrokken partners de vertaling van ambities en opgaven in concrete coalities, programma’s en projecten ter hand neemt. Zijn kernkwaliteit ligt in het vermogen verschillende partijen, belangen en doelen met elkaar te verbinden, en betrokken organisaties en medewerkers mee te nemen in een gezamenlijk gedragen strategie en aanpak.

Arjen heeft o.a. het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Schiphol, Aeroports de Paris, SADC, de provincie Noord-Holland en de Haven Amsterdam geadviseerd.

Artikelen

Nieuws en columns

Team KCAP met Buck Consultants International wint prijsvraag Keflavík Airport Area Strategisch Masterplan, IJsland
22-12-2021

Zürich/Rotterdam, 21 december 2021 - Met een geïntegreerde visie, waarin een ambitieus economisch ontwikkelingsconcept wordt gekoppeld aa ...