Allison Turner

Vice-President Noord Amerika

834 Inman Village Parkway
GA 30307 Atlanta U.S.A.

Allison Turner werkt als Vice-President Noord Amerika vanuit Atlanta. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren van bedrijven in hun wereldwijde locatiestrategieën en hen te ondersteunen bij het opzetten van hun activiteiten. Ze heeft ruime ervaring in meerdere branches en ondersteunt locatiebeslissingen en locatiekeuzes voor hoofdkantoren, shared service en klantcontactcentra, datacenters, productieactiviteiten en distributiecentra. Zij werkte vele jaren in bevordering van economische ontwikkeling en leidde een team dat bedrijven ondersteunt bij het opzetten van activiteiten in Europa en het adviseren van bedrijven over aspecten voor hun locatiekeuze, zoals arbeidsanalyses, arbeidsoverwegingen, vastgoedkosten, kwalitatieve factoren, belastingen/incentives, vergunningen, expat regelgeving etc. Ze heeft op veel evenementen over dit soort onderwerpen gesproken.

In het begin van haar carrière werkte Allison in bedrijfsplanning, waar ze jaarlijkse bedrijfsrapporten en analyse van winstgevendheid van producten voorbereidde. Allison groeide op in het zuiden van de VS en heeft in verschillende Europese landen gewoond en gewerkt.

Artikelen

Nieuws en columns

Forbes Magazine: Buck Consultants International behoort bij de beste adviesbureaus
20-03-2019

Het adviesbureau Buck Consultants International staat op de Forbes 2019 lijst van beste adviesbureaus in Amerika. Gisteren heeft het prestigieuze b ...