Het adviesbureau Buck Consultants International staat op de Forbes 2019 lijst van beste adviesbureaus in Amerika. Gisteren heeft het prestigieuze business magazine Forbes zijn jaarlijkse lijst met beste adviesbureaus bekendgemaakt. Het in Nijmegen gevestigde economisch-, locatie- en supply chain adviesbureau Buck Consultants International is één van de geselecteerde top-adviesbureaus.

Ondersteund door het marketingonderzoeksbureau Statistica heeft Forbes een lijst samengesteld door zowel 7.500 partners en leidinggevenden van management adviesbureaus als 1.000 senior executives (die de afgelopen 4 jaar gewerkt hebben met adviesbureaus), te ondervragen. De 216 geselecteerde adviesbureaus werden door bedrijven het meest aanbevolen.

René Buck, directeur Buck Consultants International: “We zijn enorm trots dat onze prestaties voor klanten dusdanig gewaardeerd worden dat Buck Consultants International nu op deze Forbes-lijst staat. We zijn een gespecialiseerd adviesbureau, met focus op locatieadvies en supply chain oplossingen, dat wereldwijd opereert met kantoren in Atlanta, Silicon Valley, Los Angeles, Shanghai, Singapore, Londen, Frankfurt, Den Haag en Nijmegen. De kwaliteit van onze teams en de behaalde resultaten worden door onze klanten zeer hoog ingeschat, zo blijkt uit de analyses van Forbes. Dat is een enorme aanmoediging om op de ingeslagen weg voort te gaan”. Afgelopen jaar ontving BCI ook al een award voor beste supply chain partner in Azië van wereldwijde bedrijven in de biofarmaceutische en medische apparaten-industrie.

René Buck kreeg de gelegenheid om persoonlijk Steve Forbes in Los Angeles te ontmoeten. De bekende voorzitter en hoofdredacteur van Forbes Media feliciteerde het BCI Global team met deze geweldige prestatie.

Allison Turner, directeur Noord-Amerika, gevestigd in Atlanta: “We zijn vereerd dat veel bedrijven zó enthousiast zijn over de resultaten van onze locatie-adviezen en ontwikkelde logistieke oplossingen, dat ze ons aanbevelen als voorkeursadviseur bij hun collega’s van andere bedrijven. We zien dat als een grote blijk van vertrouwen”.

Forbes noemt met name BCI’s kwaliteiten in het adviseren van advocatenkantoren bij het vinden van de juiste locatie voor nieuwe juridische ondersteuningscentra en shared services centra in de VS, Europa en Azië. Deze activiteiten vallen onder de verantwoordelijkheid van Josefien Glaudemans, partner bij BCI. Klanten zijn onder andere Allen & Overy, Baker & McKenzie, Hogan Lovells, Dentons, Norton Rose, White & Case, Freshfields Bruckhaus Deringer. “We zijn dankbaar dat onze opdrachtgevers ons in staat stellen hun vertrouwde adviseur te zijn. Eens te meer blijkt dat we voor allerlei type bedrijven en projecten goed gefundeerde beoordelingen van kosten, kwaliteit van de bedrijfsomgeving en risico’s van kandidaat-locaties waar ook ter wereld kunnen leveren. Uiteindelijk leidt dat tot optimale locaties, die bijdragen aan het succes van onze klanten”.

Lees meer achtergrondinformatie over de Forbes methodiek.

Thema's

Er zijn geen gerelateerde thema's gevonden

Meer weten over dit item?

Ontvang nieuws van BCI