Value proposition voor Supply Chain-oplossingen in Noord-Brabant

Brabantse OntwikkelingsMaatschappij


Opdracht

Maak aansprekende value propositions, waarmee Noord-Brabant zich kan profileren bij verladers en logistieke dienstverleners als regio voor optimale supply chain-oplossingen.

Kern van het project

Noord-Brabant is al jaren lang een logistieke topregio in Europa. Niettemin is er volop concurrentie van locaties in Nederland en buitenlandse regio’s zoals Vlaanderen en NordRhein Westfalen. De Brabantse OntwikkelingsMaatschappij zocht aansprekende Engelstalige presentaties om haar excellente positie voor logistieke activiteiten te onderbouwen én te vermarkten.

Methode

Buck Consultants International ontwikkelde een vijf stappen argumentatielijn voor Noord-Brabant, die samengevat luidt: strong assets - with a mature supply chain ecosystem - at competitive cost - result in smooth operations - and a proven track record.

Deze argumenten zijn met internationale vergelijkende data en aansprekende voorbeelden onderbouwd. Daarnaast zijn 5 industrie-specifieke logistieke proposities gevormd voor fashion, high tech, pharma, medtech en e-commerce, met ook volop achtergrondinformatie over deze segmenten voor de acquisitiemedewerkers van de BOM.

Resultaten

Aansprekende en goed onderbouwde en in de praktijk waardevol gebleken value proposities voor logistiek in Brabant, inclusief 5 sectoruitwerkingen.


Meer weten over deze case?

Stel uw vraag aan onze expert