Business Worldwide Magazine heeft René Buck, directeur van Buck Consultants International, uitgeroepen tot 'Beste CEO Management Consulting Industry' in de 2019 Business Worldwide Magazine CEO Awards. Eerder in 2019 werd Buck Consultants International al door Forbes Magazine geprezen als één van Amerika's beste adviesbureaus.

Business Worldwide Magazine, dat elk kwartaal meer dan 62.000 personen en bedrijven bereikt, identificeert elk jaar de meest toonaangevende top executives over de hele wereld, in verschillende sectoren. In tegenstelling tot veel onderscheidingen die zich richten op de successen van bedrijven, richt dit programma zich op de directeuren, managing partners en senior-managers die hen leiden. “Door deze inspirerende leiders de erkenning te geven die ze verdienen, moedigen de prijzen anderen aan om vergelijkbare successen te behalen”, aldus Business Worldwide. “Sinds de oprichting van Buck Consultants International in 1985 heeft René Buck een wereldwijde reputatie opgebouwd als een energieke, vertrouwde en onafhankelijke adviseur met een sterke ondernemersgeest.”

Het Buck Consultants International-team richt zich op het ondersteunen van weloverwogen beslissingen in een onzekere wereld en adviseert rond uitdagingen zoals markten die naar Azië verschuiven, tekorten op de arbeidsmarkt in bepaalde regio's, Brexit en handelsoorlogen. In intensive samenwerking met opdrachtgevers identificeren BCI-adviseurs potentiële risico's en kansen rond verschillende scenario's en creëren ze op maat gemaakte oplossingen voor o.a. supply chain optimalisatie en locatiekeuzes, wereldwijd.

René Buck: “Buck Consultants International is trots om door haar klanten te worden gezien als een adviesbureau dat kant-en-klaar advies geeft. Onze ambitie is om bedrijven en organisaties wereldwijd te ondersteunen bij hun strategische, tactische en operationele beslissingen, door onafhankelijk, onbevooroordeeld advies te geven op basis van grondige kennis van enerzijds individuele sectoren en marktontwikkelingen en anderzijds de strategie van onze opdrachtgevers”.

Lees meer informatie over de Business Worldwide CEO Awards.

Meer weten over dit item?

Ontvang nieuws van BCI