Gebieden anders inrichten is één van de kansrijke oplossingen voor de aankomende jaren als het gaat om meer doen en duurzaam omgaan met de beperkte beschikbare ruimte op bedrijventerreinen. Denk hierbij aan meerlaagse gebiedsconcepten of ontwerpen en inrichten met duurzame bouwmaterialen. Het levert meer vastgoedwaarde op een kleinere ruimte en biedt daarmee kansen voor een nieuw te ontwikkelen businesscase.

Maar nieuwe vormen van ontwerpen, bouwen en inrichten kunnen tegelijkertijd ook uitdagingen met zich meebrengen. Niet voor ieder gebied leveren deze nieuwe concepten evenveel op. Nieuw maakt onbemind. Daarnaast zijn er verschillen in bouwkosten. Ook levert gelaagde inrichting uitdagingen om dit goed in de omgeving in te passen. Kortom welke seinen moeten op groen staan om nieuwe gebouw-gebiedsconcepten te laten slagen?

Deze sessie geeft concreet inzicht in realistisch-ambitieuze kansen van andere bouw- en inrichtingsconcepten, de uitdagingen en de oplossingen hiervan ten aanzien van gebiedsontwikkeling, het betrekken van vastgoedpartijen, bouwtechnisch ontwerp en financiering.

  • Moderator : Marcel Michon, Managing Partner Buck Consultants International
  • Sprekers :
    • Marije Groen, Principal consultant, Buck Consultants International
    • Maarten Bakker, algemeen directeur bedrijfshuisvesting JAJO company en verantwoordelijk voor Hercuton
    • Louis van de Klok, commercieel manager Hercuton, a JAJO company

Voor tickets & Registratie voor PROVADA : Tickets & Registratie

Voor deelname aan bovenstaande sessie worden geen kosten berekend.

Wilt u meer weten over deze bijeenkomst? Neem contact op met Jordi Hubers via jordi.hubers@bciglobal.com

Ontvang nieuws van BCI