Johan Beukema is recent managing partner geworden bij ons bureau. Hij leidt het team dat zich bezig houdt met vraagstukken rondom locatiekeuze, strategisch logistiek & science park vastgoed en optimalisatie van netwerk van vestigingen (distributie, kantoren, fabrieken). Johan is sinds 1999 verbonden aan ons en een ervaren expert op deze terreinen. Naast strategische advisering heeft Johan ook een groot aantal complexe implementatietrajecten geleid voor internationale bedrijven in diverse branches.

 

Johan Beukema: “Door de huidige ontwikkelingen in de wereld en de daarmee gepaard gaande uitdagingen hebben internationale bedrijven een robuuste locatiestrategie meer dan ooit hoog op de agenda staan. Ik zie er dan ook naar uit om op basis van mijn ervaringen in de afgelopen jaren - samen met het BCI team - onze activiteiten niet alleen in Nederland en Europa, maar ook daarbuiten verder uit te bouwen.”

 

René Buck: “Johan is een gedreven en enthousiaste professional. De waardering van opdrachtgevers voor zijn deskundigheid en vermogen om bedrijven en organisaties met toegespitst advies vooruit te helpen, is heel groot. We hebben er alle vertrouwen in dat hij onze locatiekeuze- en vastgoed advisering verder weet uit te bouwen.”

 

 

Thema's

Er zijn geen gerelateerde thema's gevonden

Ontvang nieuws van BCI