Het gerenommeerde internationale zakenblad Forbes Magazine heeft bekend gemaakt dat het economische, logistiek en vastgoed adviesbureau Buck Consultants International behoort tot de beste adviesbureaus ter wereld.

Forbes heeft voor de tweede keer een lijst opgesteld van beste adviesbureaus die in minimaal drie regio’s van de wereld actief zijn. De basis van het overzicht van in totaal 229 adviesbureaus wordt gevormd door beoordelingen van internationale bedrijven en collega-adviesbureaus. Vorig jaar stond BCI ook al op deze lijst; dit jaar staan 4 Nederlandse adviesbureaus in het Forbes overzicht.

Het Management Team van Buck Consultants International is verheugd en trots: “Een dergelijke erkenning is natuurlijk fantastisch en een geweldig compliment voor al onze medewerkers in Nederland, Europa, de Verenigde Staten en Azië. We zijn onze opdrachtgevers enorm dankbaar, want zij waarderen de kwaliteit van onze onderzoeken en adviezen zodanig dat ze ons aanbevelen bij andere bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland”, aldus directeur René Buck.

Ondersteund door het marketing onderzoeksbureau Statista stelt Forbes jaarlijks een lijst samen op basis van duizenden interviews met leidinggevenden bij internationale bedrijven en directies van management adviesbureaus.

Buck Consultants International heeft twee vestigingen in Nederland; Nijmegen (hoofdkantoor) en Den Haag. Daarnaast heeft het bureau vestigingen in de VS (Atlanta, San Francisco, Los Angeles, Dallas), Azië (Shanghai, Singapore) en Europa (Londen, Frankfurt).

Nadere informatie: René Buck

Email: rene.buck@bciglobal.com; Mobiel: 06 533 72612

Meer weten over dit item?

Ontvang nieuws van BCI