Er liggen volop kansen in campussen en innovatiedistricten, zeker in deze uitdagende tijden. Hoe kan de ontwikkeling van een kennisecosysteem of campus of innovatiedistrict worden geïnitieerd en gefaciliteerd? Hoe zorgen innovatiedistricten voor levendige en sterke binnenstedelijke gebieden? Hoe ziet de triple helix eruit: de samenwerking tussen gemeente, onderwijsinstellingen, bedrijfsleven alsmede ontwikkelaars en investeerders? Waar liggen kansen en aandachtspunten? Dat hoort u op deze 4e editie van het congres Campussen & Innovatiedistricten.

Op deze studiedag delen topexperts hun kennis, visie en ervaring van de realisatie van innovatiedistricten en campussen. Succesfactoren, lessons learned, het beleid en actuele praktijkcases komen aan de orde. Met volop netwerkkansen en een unieke rondleiding in het splinternieuwe NEXT Delft.

Voor de vierde keer op een rij organiseert SPRYG Real Estate Academy een interessante studiedag over campussen en innovatiedistricten, onder leiding van dagvoorzitter René Buck, directeur Buck Consultants International.

Sprekers zijn o.a.

Nadere info en aanmeldingen:  Campussen & Innovatiedistricten 2023

Ontvang nieuws van BCI