De stad is om te wonen, te winkelen, te genieten van cultuur, onderwijs te volgen .... én om te werken. Met alle ruimteclaims op tafel - woningbouw voorop - lijken ruimtezoekende bedrijven straks nauwelijks plaats te kunnen vinden in steden. Maar bedrijven willen óók graag in de stad zitten: nabij personeel, openbaar vervoerknooppunten, gelijksoortige bedrijven en lokale markt.

Functiemenging biedt kansen, als instrument om te vernieuwen, te verlevendigen, te intensiveren, synergie te bereiken. Niet als doel op zichzelf, want soms zijn combinatiemogelijkheden beperkt of is er een sterke logica om juist één functie dominant te laten blijven.

In deze Provada-sessie maakt René Buck, directeur Buck Consultants International niet alleen duidelijk hoe functiemenging in de praktijk werkt, maar ook hoe een doordachte afweging op planlocatieniveau in een zorgvuldig stappenplan te organiseren. Ruud Bronsdijk, Commercieel manager Gebiedsontwikkeling bij Heijmans Vastgoed, laat vanuit de private gebiedsontwikkelingspraktijk zien waar functiemengingskansen liggen.

 

René Buck
Directeur
Buck Consultants International
Ruud Bronsdijk
Commercieel manager
Heijmans Vastgoed

 

Geïnteresseerd in dit Provada webinar?


Meld je aan via deze link. Aan deelname aan Provada zijn kosten verbonden.

Voor meer informatie neem contact op met René Buck, directeur Buck Consultants International, tel. 024-3790222, rene.buck@bciglobal.com.

Voor activiteiten van BCI op dit terrein: Economische ontwikkeling, werklocaties en gebiedsontwikkeling.

Ontvang nieuws van BCI