Het Site Selectors Guild werd 4 jaar geleden opgericht en bestaat uit (nu) 34 leden (25 bedrijven), die de top vormen van de adviseurs die zich wereldwijd bezig houden met locatiekeuze- en vastgoedadvies aan bedrijven/eindgebruikers. Het grootste deel van bedrijven die ergens ter wereld een nieuwe fabriek, distributiecentrum, kantoor of R&D-centrum willen realiseren, heeft één van deze bedrijven als adviseur.

René Buck is de eerste Nederlander (en derde Europeaan) die - na een intensieve selectieprocedure - toegelaten is tot het Gilde. “Het is een geweldige erkenning van de vooraanstaande positie van Buck Consultants International op het terrein van locatiekeuze van bedrijven in Europa en Nederland”, zegt René Buck. Jaarlijks organiseert het Gilde een congres, dat onlangs in Denver (Colorado) een groot aantal deelnemers uit alle regio’s van de wereld trok.

Buck Consultants International is een vastgoed-, economisch- en locatiekeuze adviesbureau met 55 medewerkers. Naast de kantoren in Nijmegen en Den Haag heeft Buck Consultants International ook vestigingen in Brussel, Londen, Frankfurt, Parijs en Chicago. Naast locatie- en huisvestingsadviezen aan bedrijven onderzoekt en adviseert Buck Consultants International aan ontwikkelaars, beleggers en overheden inzake kansen op vastgoedmarkten, concept- en gebiedsontwikkeling en marketing.

Website Site Selectors Guild: www.siteselectorsguild.com

Thema's

Er zijn geen gerelateerde thema's gevonden

Meer weten over dit item?

Ontvang nieuws van BCI