Steeds vaker formuleren bedrijven fraaie doelstellingen op het gebied van Environment, Social en Government (ESG). Maar hoe brengen gebruikers/huurders van vastgoed dat in de praktijk? Hoe maken ze de afweging tussen korte termijn-doelen en lange termijn-resultaten? Waar liggen de barrières en kansen om ESG te versnellen? En wat zijn de rollen en verantwoordelijkheden van alle betrokkenen: gebruikers, ontwikkelaars, beleggers en hun adviseurs?

In samenwerking met de Provada organiseren Buck Consultants International, Colliers en Savills het traditionele Gebruikersdebat. Tom van het Hek treedt op als moderator van een sessie in 3 rondes van elk 20 minuten rond 3 concrete cases:

 

E: ENVIRONMENT IN DE LOGISTIEKE GEBRUIKERSPRAKTIJK

Op welke wijze spelen energie- en duurzaamheidsoverwegingen een rol in de locatiekeuze én ontwikkelaar/beleggerselectie bij het nieuwe Europese distributiecentrum van de Amerikaanse koploper in contactlenzen Bausch & Lomb?

Aan tafel:

S: SOCIAL IN DE KANTOREN-GEBRUIKERSPRAKTIJK

De S van ESG lijkt wel de moeilijkste om concreet te maken in de vastgoedwereld. Terwijl de mogelijkheden juist eindeloos zijn. De Nederlandsche Bank komt weer terug naar het hart van Amsterdam en wil er zijn voor alle Nederlanders en Amsterdammers. Hoe maak je je organisatie en je gebouw open en relevant voor je buren, de stad en de maatschappij?

Aan tafel:

G: GOVERNANCE IN DE VASTGOEDPRAKTIJK

Bol.com is de nummer 1 online retailer van Nederland. Grote logistieke centra bepalen ons beeld van deze gigant, maar hoe brengt Bol.com haar ESG-doelstellingen in de praktijk? Wat komt erbij kijken als je een duurzame green lease-overeenkomst wilt bereiken bij de gebouweigenaar van je hoofdkantoor?

Aan tafel:

Bestel uw toegangskaart voor Provada via deze link.

Voor bijwonen van bovengenoemde sessies worden geen additionele kosten gerekend.

Ontvang nieuws van BCI