Elise Gerritsen (54) wordt per 15 februari lid van het Directie Team van economisch, logistiek en locatie-adviesbureau Buck Consultants International. Haar taken betreffen Strategie-ontwikkeling en Implementatie.

Elise Gerritsen

Buck Consultants International is de afgelopen jaren – zeker ook tijdens de pandemie – snel gegroeid tot meer dan 70 medewerkers en heeft niet alleen vestigingen in Nijmegen en Den Haag, maar ook bijv. in Atlanta, San Mateo (Silicon Valley), Los Angeles, Shanghai en Singapore.
“Onze onafhankelijkheid, deskundigheid en kwaliteit van onze oplossingen worden door bedrijven, overheden en kennisinstellingen hoog gewaardeerd. Om de volgende stap in de ontwikkeling van het bedrijf te zetten zochten we iemand die nieuwe initiatieven neemt en ook implementeerd. Niet alleen op het gebied van de bedrijfsstrategie, maar ook rond human resources, digitalisering en ESG-doelstellingen. Met Elise hebben we de perfecte nieuwe collega gevonden”, aldus René Buck, directeur Buck Consultants International in een toelichting.

Elise Gerritsen volgde een econometrie-opleiding aan de Universiteit van Amsterdam. In haar carrière heeft zij zich gespecialiseerd in supply chain- en logistieke oplossingen voor bedrijven en overheden. Zij werkte o.a. bij Van Gend en Loos, DHL, UC Groep en adviseerde als zelfstandig adviseur onder andere ProRail, DHL, VOC en Logistics Valley.
Elise Gerritsen: “BCI is een mooi, internationaal opererend bedrijf met gedreven professionals. De werkvelden spreken me aan. Aan de ene kant supply chain en locatievraagstukken voor bedrijven en investeerders en aan de andere kant advisering aan overheden om innovatiekracht te vergroten en vestigingsklimaat in steden en regio’s te vernieuwen. Ik zie er naar uit om in het directie-team mee te werken aan de ontwikkeling van het bureau en de organisatie verder te versterken”. Elise Gerritsen blijft voorzitter van de Diversity Works, een stichting die zich met concrete programma’s inzet voor het verbeteren van de diversiteit en inclusie in supply chain en logistiek, waaronder het aantrekken en behouden van meer vrouwelijke professionals.

Thema's

Er zijn geen gerelateerde thema's gevonden

Ontvang nieuws van BCI