Buck Consultants International opent twee nieuwe kantoren in Azië. In Singapore gaat Sui Leng Khoo het Asia Pacific-kantoor leiden en Jeff Wang vertegenwoordigt vanuit Shanghai BCI op de Chinese markt.

“Azië is nog steeds de snelst groeiende economische regio in de wereld. Niet alleen China, met nog steeds 6% groei per jaar, maar ook Zuidoost-Azië met opkomende economieën als Maleisië, Filipijnen en Thailand. Veel van onze Amerikaanse en Europese opdrachtgevers willen inspelen op die groeikansen. De afgelopen jaren is onze Azië-omzet dan ook behoorlijk gegroeid en dat maakt de opening van deze kantoren ook logisch”, zegt René Buck, directeur Buck Consultants International. Eerder dit jaar opende Buck Consultants International ook al een vestiging in Atlanta, VS.

Het AsiaPac-kantoor wordt gevestigd in Singapore, welbekend als centrum voor regionale hoofdkantoren voor Azië. Buck: “Sui Leng Khoo heeft grote ervaring opgedaan als supply chain- en locatie leader bij bedrijven als Motorola, Dell en Estee Lauder. Zij gaat leiding geven aan een team van in Singapore te werven consultant”.

In Shanghai is Jeff Wang benoemd als Directeur China. Wang heeft jarenlange ervaring met het adviseren van Chinese en Westerse bedrijven in China. Hij is een expert op het gebied van de snelgroeiende e-commerce markt in China en de logistieke- en vastgoeduitdagingen die daarvan het gevolg zijn.

Thema's

Er zijn geen gerelateerde thema's gevonden

Meer weten over dit item?

Ontvang nieuws van BCI